Меню

Условия на промоциите

Промоция: Кампания MUST GO

1. Период на промоцията:

 От 30 януари 2022г. до изчерпване на количествата. 

2. Промоцията е намаления до 30% на избрани продукти, при покупка в магазин DAVIRA Fishing в гр. София, ул. Въртопо №47 и направени поръчки онлайн на https://davirafishing.com.

3 Промоцията важи за покупки на продукти, включени в кампанията MUST GO и видими на https://davirafishing.com/category/must-go.

4. Прекратяване преди срока на промоцията

Промоцията може да бъде прекратена по-рано при изчерпване на количествата или при появата на събитие, представляващо непреодолима сила, съгласно действащото законодателство, в резултат на което DAVIRA Fishing по независещи причини, не може да продължи настоящата промоция или по едностранно решение на DAVIRA Fishing.
DAVIRA Fishing не носи отговорност за пропуснати от участниците ползи в резултат от такова прекратяване.

6. Условия за участие

От промоцията могат да се възползват всички клиенти на DAVIRA Fishing, закупили продукти от кампанията MUST GO от магазин в гр. София, ул. Въртопо №47, както и направили поръчка онлайн на https://davirafishing.com, в периода от 30 януари 2022г. до изчерпване на количествата.

ПРОМОЦИЯ: ВЗЕМИ СЕГА, ПЛАТИ ПОСЛЕ

Равни вноски без лихва, с кредитна карта от БНП Париба Лични Финанси

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 50 лева, плащаш на две вноски по 25 лева - общо 50 лева.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски с кредитна карта, в разполагаемия кредитен лимит. Важи за суми от 50 лева и за срок от два месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други транзакции с карта важат приложимите ГЛП, ГПР, такси, съгласно Договора за револвиращ кредитен лимит.

Срок на промоцията: до 31 май 2022г.

Промоции не се комбинират, освен в случай че не е изрично упоменато.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки