Трябва ви помощ? Обадете ни се: 
+359 887 333 835

Меню
Меню

Доставка и плащане

Доставка

 

1. Доставката от DAVIRA Fishing се извършва до 3 работни дни в зависимост от наличностите в нашия склад.

DAVIRA Fishing си запазва правото да удължи срока на доставка при следните причини: временна липса на наличност, промоции, натрупване на голям брой поръчки, ревизия и други причини, които налагат удължаване срока на доставката.

DAVIRA Fishing работи с куриерски фирми ЕКОНТ и СПИДИ до техни офиси или точен адрес. 

По Ваше желание можем да изпратим поръчката и до точен адрес. Това желание изрично трябва да е посочено в Бележки към самата поръчка.

По Ваше желание можем да изпратим  Вашата поръчка и по друга фирма куриер като за тази цел трябва да го упоменете в данните за доставка към вашата поръчка или на нашите оператори по телефона. В такъв случай обаче куриерските услуги са изцяло за сметка на клиента. 

 

2. Доставката на DAVIRA Fishing е безплатна при поръчки над 69.00 лева и тегло до 2 кг. При по-малка стойност на Вашата поръчка доставката се визуализира при финализиране на поръчката. При поръчки с тегло над 2 кг. е възможно допълнително доплщане, което ще бъде уточнено по време на поръчката.

Услугата безплатна доставка важи при доставка до офисите на куриерски фирми ЕКОНТ и СПИДИ. За доставка до врата на клиента се заплаща реалната стойност на доставката, съгласно Тарифата на куриерите. 

3. Опция преглед - изисква се от куриера при получаване на пратката. Клиентът е задължен да си поиска преглед на пратката (ако желае да провери дали поръчаното съдържание отговаря на изпратеното от DAVIRA Fishing), за да може онлайн магазинът да позволи пратката да се отвори. Клиентът не е задължен да приеме пратката, в случай че това, което е поръчал не отговаря на полученото.

 

 

Плащане

 

4. Наложен платеж: Плащането на поръчката се извършва чрез пощенски паричен превод на куриера т.е клиентът заплаща поръчаното от DAVIRA Fishing на куриера, който му носи поръчката или в офисите на куриерската фирма. 

5. Плащане онлайн с банкова карта: Може да направите плащане през нашия сайт със следните банкови карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron и V PAY. Транзакционната валута при плащане с карта е български лева. 

В случай че транзакция е успешна ще бъдете прехвърлени към страница с подробно описание на Вашата поръчка и текст "Вашата поръчка беше приета успешно" в противен случай, ще видите съобщение за грешка. 

6. Банков превод: Възможно е и заплащане по банков път. Детайли за плащането ще ви бъдат предоставени след потвърждение на поръчката.

Плащането се извършва само в български лева. Всички цени в сайта са с начислен ДДС.

 

7. Доставките се извършват от Понеделник до Петък в работни дни като преди да бъдат изпратени пратките нашите оператори звънят на посочения от Вас телефон за уточение и потвърждение на вашата поръчка. Поръчки НЕ се изпращат ако не ни бъдат уточнени и потвърдени по телефон.

 

8. Продуктите Ви се доставят от „Давира Консулт" ООД регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК 205131870.

 

 

Закупуване на изплащане

 

Можете да закупите стоки на изплащане чрез БНП Париба Лични Финанси, през онлайн магазин www.davirafishing.com.

БНП Париба Лични Финанси e достъпен кредит, съобразен с вашите лични нужди.

  • Размер на кредита от 150 до 3000 лева
  • Период на излащане от 3 до 24 месеца
  • Само срещу лична карта
  • Без поръчител
  • Възможност за избор на първоначална вноска
  • За всички лица навършили 21 години
  • Финансира широка гама от стоки

Какво трябва да направите, за да получите БНП Париба Лични Финанси?

  • Изберете стока от онлайн магазина www.davirafishing.com
  • Ще бъдете пренасочен към БНП Париба Лични Финанси
  • Вземете избраната стока от онлайн магазина веднага

 За повече информация за БНП Париба Лични Финанси:
www.bnpparibas-pf.bg; телефон: 0700 11 8 11

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки